5-Style
 tel. 06-534.09.189 / Bodendijk 61 Aalten


Ik bied diverse behandelingen aan om uw gelaat en lichaam van een stralende en gezonde huid te voorzien. Ik heb de specialisatie Acne gedaan: juist in de probleemhuid (en veelal zeer gevoelige huid) van pubers vind ik een uitdaging om hier samen met hen aan de slag te gaan om hun huid in een betere conditie te krijgen.

Ik heb de cursus Bindweefselmassage gedaan bij Gudrun Has, een autoriteit op het gebied van bindweefselmassage. Door middel van stimulatie van het bindweefsel zal uw huid meer collageen gaan aanmaken in de huid. Dit collageen kan dan een rimpeltje op natuurlijke wijze opvullen. Diverse grepen zal ik tijdens de massage gebruiken. 

Met fruitzuren zijn ook hele mooie resultaten te verkrijgen. Hier heb ik ook bijscholing in gevolgd. Na een fruitzuurbehandeling vertoont uw huid een roze-rode kleur en kan warm aanvoelen alsof u in de zon hebt gezeten. Uw huid kan 2 a 3 dagen strak aanvoelen en een lichte irritatie of roodheid vertonen. Uw huid is intensief behandeld waardoor huidvernieuwing is gestimuleerd. Uw huid kan vervellen of schilfertjes vertonen. Aangezien uw huid na de fruitzuurbehandeling zeer ontvankelijk is voor werkstofcomplexen, wordt sterk aangeraden om de geadviseerde Malima producten elke dag te gebruiken. Hierdoor wordt het herstelproces van uw huid ondersteund en het eindresultaat van uw behandeling aanzienlijk verbeterd!

Na uw eerste behandeling ervaart u direct een zachte, gladde huid met een frisse uitstraling. Een duidelijk effect en resultaat wordt bereikt door een aantal behandelingen in kuurverband te ondergaan (4 tot 10  behandelingen afhankelijk van uw huidindicatie).

Een losse fruitzuurbehandeling werkt als oppepper, welke u per 4 tot 6 weken kunt ondergaan. 

Het uiteindelijke resultaat is altijd afhankelijk van het herstelvermogen van uw huid en de wijze waarop u uw huid thuis dagelijks verzorgt.