malima-header-5style_Tekengebied 1
picture-2600 (2)
picture-2600 (4)
picture-2600 (3)

Gastenboek

5-Style

tel. 06-534.09.189 / Bodendijk 61 Aalten

Nieuw bericht

 
 
 
 
 

Gastenboek

4 berichten

De Ster

05-09-22  09:25:36

Een aantal dagen geleden zijn mijn dochter en ik bij Hillie geweest voor een kleurenanalyse voor mijn dochter. We werden verwelkomd met een kopje thee en er werd uitgebreid de tijd genomen voor de analyse en uitleg.
We hebben het erg gezellig gehad. Bedankt.

Annet Koelman

26-07-22 10:46:39

Mijn moeder kreeg een heerlijke behandeling bij Hillie. Hillie hield rekening met de mogelijkheden die mijn moeder heeft. Het was heerlijk ontspannen en een prima ochtend. Voor herhaling vatbaar.
Ik zelf geniet ook altijd van je heerlijke massages👌 en de rust die je uitstraalt en overbrengt. Dank je weer Hillie en de volgende keer.🤗

Ina Lubbers

24-08-21 15:56:54

Vanmiddag een heerlijk en ontspannen behandeling bij Hilly gehad!

Sandra Piek

13-02-20 19:50:15

Met 5 vriendinnen bij Hillie geweest voor een kleurenanalyse.
Het was een hele gezellige middag met een prima ontvangst en een duidelijke uitleg van Hillie wat wij konden verwachten.
5 personen is best veel, omdat dit voor Hillie intensief is om iedereen te analyseren wat kleuren met je doen, maar voor iedereen was er evenveel tijd en aandacht. En degene die moeten wachten kijken mee en ervaren ook hoe het is om écht te zien wat kleuren met je gezicht doen.Heel bijzonder.
Het leidde tot verrassende conclusies en adviezen.

De tijd die wij er waren vloog voorbij. Nadien was er nog aandacht voor een make up met hierin ook het juiste advies en mooie resultaten.

Het leuke van dit is wanneer ik nu ga winkelen ik wel naar de kleuren kijk die bij mij type passen en heb de kleurenwaaier altijd bij mij in de tas!

Het is echt een aanrader!

Hillie bedankt.

Archief

… Laatst zei iemand nog tegen mij: "Wat heb jij een mooie make-up op, dat maakt het écht af!". "Ja, goed hé?", zei ik, "Met dank aan Hillie". N.a.v. het kleurenadvies, dat ik onlangs heb gehad en ik had er meteen de gebruikte make up bij gekocht.

naam: Heidi


Hallo Hillie, Die dagcrème ik laatst bij je kocht, is inderdaad heerlijk! En ook heel zuinig in gebruik. Ben er heel blij mee. Wou ik je ff laten weten.

naam: Marion

Hoi Hillie, Ik ben ontzettend blij met mijn "nieuwe" wenkbrauwen. Dat heb je erg mooi gedaan! Ik maak zeker binnenkort weer opnieuw bij jou een afspraak!

Groet, Manon

Dag Hillie, Gisteravond bij jou in de salon geweest voor een persoonlijk kleurenadvies. Nou, persoonlijk was het zeer zeker. Bij ontvangst een lekkere kop thee in je sfeervolle nette salon. Je vroeg geïnteresseerd naar hoe het ging, en nam uitgebreid de tijd om uiteindelijk samen tot de conclusie te komen dat ik een wintertype ben.

Ik vond de kleurenanalyse echt van meerwaarde, erg professioneel gedaan. Echt een aanrader, ik kom zeker weer eens terug!

Heidi

Hallo Hillie

Samen met mijn zus een kleurenadvies gehad van jou. Heerlijk begonnen met een kop koffie. Daarna heb je alle tijd genomen voor ons allebei. Geen haastig gevoel gehad. Knap hoor! We waren allebei een lentetype.

Bedankt voor de gezellige morgen.

Groetjes uit Groenlo en Lievelde

Anny

Wij, mijn dochters en ik, zijn onlangs bij jou geweest om allemaal een kleurenadvies te laten doen. Het was een hele gezellige en leerzame middag! En verrassend: 2 x een lentetype en 1 x een wintertype....

Bedankt!

Afgelopen dinsdag mocht ik genieten van een heerlijke Rozenbehandeling, die ik gewonnen had. Het was echt heerlijk en ontspannend.

Nogmaals dank!

Chantal

Hallo Hillie,

Namens ons allemaal hartelijk bedankt voor de leuke "secretaresse-dag". We vonden het heel gezellig bij jou. Je had voor iedereen de volle aandacht, heel knap. Het was tot in de puntjes verzorgd. SUPER!

Groetjes, De secretaresses uit Aalten

Hallo Hillie

Onlangs ben ik bij jou geweest en heb toen gekozen voor de behandeling Malima Skin Total Wellness. Wat was dat een zalige behandeling . Je zei aan de telefoon al dat je bij deze behandeling van top tot teen in de watten gelegd wordt en dat was ook zo!

Groetjes, Engelien

Een aantal jaren geleden heb ik via de PV van mijn werk een kleurenadvies gehad. Voor mijn gevoel klopte deze niet en heb ik het door jou over laten doen. I.p.v. een diep herfst-type bleek ik een lentetype te zijn. Ik heb nu zelf het verschil gezien. Het was een bijzondere morgen en een verrassende uitkomst. De praktische kleurenwaaier zal me helpen de juiste aankopen te doen qua kleur. Dankjewel voor je betrokken uitleg en advies!

Groet, Yvonne

Hallo Hillie, Voor mijn vriendinnen mocht ik een middagje organiseren. Ik heb toen gekozen voor een kleurenadvies bij jou. Door loting hadden 2 dames het geluk het kleurenadvies te winnen (helaas was ik daar niet bij). We hebben een superleuke middag gehad en wat een openbaring van kleuren met je doen! Ik zal zeker binnenkort bij jou komen voor mijn eigen advies!

Groet, Anita

Hallo Hillie, je hebt me laatst opgemaakt voor de trouwdag van mijn zoon. Het was een geweldige dag en ik heb die dag alléén maar complimentjes gekregen over hoe ik eruit zag! Dank je wel hiervoor en succes met je Open Dag.

Groeten, Hinke

Ik was/ben supertevreden. Vooral de gezichtsmassage, mmmm, die is supergoed! Ik kom gauw weer langs.

Gerda

Het is er heerlijk, je komt na de behandeling als een nieuw mens weer naar buiten! Zeker een aanrader!

Monica

Gefeliciteerd met je mooie site, ziet er professioneel uit. Je salon trouwens ook!

Groetjes, Renate

Neem voor het maken van een afspraak contact op met:

5-style

Hillie Ikink

Bodendijk 61

7121 GJ Aalten

06-534.09.189


Schoonheidsspecialist

Specialisaties:

Acne en Bindweefselmassage

Kleurenadvies

Nieuws


Wimperlifting


Het is ook mogelijk om zonder wimperextensions mooie gekrulde natuurlijke wimpers te hebben!

Lees meer

bonnen

Leuk om te geven en te krijgen! Cadeaubonnen in elk gewenst bedrag en onbeperkt geldig.