malima-header-5style_Tekengebied 1
picture-2600 (2)
picture-2600 (4)
picture-2600 (3)

Malima

5-Style

tel. 06-534.09.189 / Bodendijk 61 Aalten

Producten


Bij mijn zoektocht naar een productenlijn voor de Salon, is mijn doel om een merk te vinden dat kwalitatief erg goed is, maar dat zeker ook betaalbaar moet zijn.Malima zit qua prijs in het middensegment. Malima Skincare is een nieuw en Nederlands bedrijf dat sinds 2017 huidverzorgingsproducten op de markt brengt. Omdat zij zich een goede marktpositie moeten verwerven,doen ze er alles aan om hun producten kwalitatief zo hoog mogelijk te laten zijn! Malima Skincare producten staan dan ook garant voor zo natuurlijk mogelijk en meest huidvriendelijke verzorging met huid-identieke ingrediënten die een maximaal resultaat genereren. Daarom bevatten deze producten optimale werkstof percentages, en de crèmes en serums tevens een natuurlijke UV-bescherming. Malima Skincare is natuurlijk vrij van parabenen, MIT, paraffine, alcohol denat en toegevoegde kleurstoffen.

Natuurlijke & Huid-identieke ingrediënten:


De Skincare producten bevatten een scala aan natuurlijke oliën, zoals Babassu, Tamanu, Argan en Marula olie, die allen rijk zijn aan Omega 3, 6 en 9. Deze zijn niet alleen belangrijk voor een goede algemene gezondheid, maar ook de huid heeft veel baat bij deze essentiële vetzuren. Tevens bevat elk product huid-identieke ingrediënten die de natuurlijke huidfuncties ondersteunen en helpen herstellen. Ze worden snel en diep door de huid opgenomen en bieden een maximaal resultaat.


Verpakkingen:


Verpakking speelt een belangrijke rol bij de bescherming van het Malima-product en moet voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. Daarom zijn alle serums, crèmes en maskers in speciale dubbelwandige dispensers verpakt. Zo wordt elk product beschermt tegen invloeden van buitenaf, is het perfect te doseren en blijft de inhoud hygiënisch schoon. Veel verpakkingen hebben een vacuüm-zuig-systeem, waardoor de inhoud volledig en zuinig verbruikt wordt.


Malima heeft een aantal productlijnen, bestaande uit fluids, crèmes, serums, balms en maskers. Hierbij zijn ook 24-uurscremes, die zowel als dagcrème en als nachtcrème gebruikt kunnen worden!


Skin Basics: Milde reinigingsproducten voor ieder huidtype

Skin Refining: Voor een dieptereiniging en het egaliseren/verdunnen van de huid

Skin Firming: Biedt de huid optimale spankracht

Skin Repair: Specifiek samengesteld voor de gevoelige huid

Skin Caress: Voedt en beschermt de droge huid

Skin Hydra: Biedt iedere huid intensief vochtherstel

Skin Control: Effectieve verzorging van de onzuivere, vette huid

Skin Essentials: Speciaal voor ogen, hals en decolleté

Neem voor het maken van een afspraak contact op met:

5-style

Hillie Ikink

Bodendijk 61

7121 GJ Aalten

06-534.09.189


Schoonheidsspecialist

Specialisaties:

Acne en Bindweefselmassage

Kleurenadvies

Nieuws


Wimperlifting


Het is ook mogelijk om zonder wimperextensions mooie gekrulde natuurlijke wimpers te hebben!

Lees meer

bonnen

Leuk om te geven en te krijgen! Cadeaubonnen in elk gewenst bedrag en onbeperkt geldig.